Sunati-ne acum:

0752 077 471

24/7

online
support chat

Firma Atvangarde Surfaces furnizeaza mobilierul celui mai nou magazin F64

Cei 10 ani de existenta a celui mai mare retailer de articole foto-video din Romania - F64 au fost celebrati prin deschiderea unui nou magazin. Acest nou spatiu ce se intinde pe o suprafata de 1300 mp reprezinta cel mai mare magazin de acest profil din sud - estul Europei. Proiectul de amenajare a fost realizat de catre arhitectul Matius Ichim, iar piesele de mobilier au fost furnizate de catre firma Atvangarde Surfaces.

Amenajarea cuprinde corpuri de mobilier perimetral, corpuri de camp, un cash-desk si un delivery-desk, precum si un perete curb pozitionat in zona intrarii , iluminat din spate, in care se regasesc siglele diferitilor producatori de echipamente foto-video.

Piesele de mobilier perimetral, cu rol de expunere, au fost realizate din Pal si au fostprevazute cu inchideri de sticla pentru o vizualizare si un acces usor la produse. De asemenea, in interiorul corpurilor si la partea superioara au fost integrate casete luminoase pentru o mai buna punere in valoare a produselor.

Mobilierul de camp, cuprins din cele 18 puncte de lucru, a fost realizat din Pal, Mdf vopsit alb, iar cele 2 ornamente aplicate au fost obtinute din HI-MACS Orange si decupate cu tehnologie CNC.

Alte doua piese de mobilier realizate din HI-MACS sunt reprezentate de corpurile cash-desk si delivery-desk pozitionate in cadrul magazinului simetric unul fata de celalalt.

Arhitectul a fost influentat in crearea designului acestora de proprietatile materialului HIMACS de a se mula pe orice tip de forma bidimensionala sau 3D si de a se imbina fara rosturi vizibile.

De asemenea, un rol important l-a avut proprietatea de translucenta prin care a fost posibila realizarea modelului geometric iluminat si integrarea motto-ului companiei in frontul corpului de mobilier. Acest lucru a fost realizat prin rutarea formelor geometrice pe fata posterioara a placii de HI-MACS si montarea unor sisteme de iluminat in spatele ei astfel incat efectul vizual sa fie unul deosebit.

Un alt aspect important ce a contribuit la alegerea materialui HI-MACS pentru acest tip de spatiu a constat in rezistenta extrem de ridicata a acestui material la uzura mecanica. Fiind utilizat in zone de trafic intens, expus la riscuri de zgariere si lovire, materialul folosit trebuia sa indeplineasca aceste cerinte, iar HI-MACS a constituit o alegere optima in acest sens.

O alta piesa realizata din HI-MACS este peretele curb pozitionat in zona de intrare, in spatele corpului welcome desk. Acesta surprinde prin jocul de lumini prin care siglele diferitilor producatori de echipamente foto-video devin vizibile intr-un mod alternant. Acest lucru a fost realizat prin acelasi procedeu utilizat in cazul corpurilor cash-desk si delivery-desk, prin rutarea tuturor siglelor si iluminarea acestora cu leduri montate in spatele panoului.

Piesa ilustreaza perfect proprietatile materialului HI-MACS de a se termoforma, de a se imbina invizibil, precum si structura omogena, aspectul glossy si proprietatea de translucenta. Pentru mai multe informatii cat si produse sau eventuale colaborari puteti vizita site-ul nostru.

Toate aceste proprietati fac din HI-MACS un material unic, extrem de performant, potrivit pentru orice tip de spatiu si orice amenajare, indeplinind toate exigentele atat functionale cat si estetice.