Sunati-ne acum:

0752 077 471

24/7

online
support chat

Campanii adwords

Adwords este sistemul de publicitate pus la dispozitie de Google pentru a promova un produs/serviciu/informatie in rezultatele sponsorizate-platite ale paginilor de rezultate (ale cautarilor efectuate de oameni in) Google. Pentru cine nu stie, anunturile Adwords pot aparea in primele 3 pozitii din pagina sau in partea dreapta a paginii. In functie de pozitionare si mesaj atrageti vizitatori catre site pentru care platiti in sistem Plata-Per-Click. Simplu.

Realizam si imbunatatim campanii Adwords de ani de zile si ne-am dat seama ca tocmai simplitatea de a pune pe picioare o campanie Adwords permite agentiilor si clientilor nostri sa realizeze campanii Adwords care nu duc la vanzari. Google a creat un sistem simplu de pus la punct dar foarte complex din punct de vedere al nivelului de control si de rafinare. Clientii pot fi castigati sau pierduti prin foarte multe locuri.

Participam la cele mai multe seminarii de perfectionare organizate de Google, suntem mereu la curent cu stirile si imbunatatirile Adwords, facem schimb de experienta cu unele dintre agentiile mari din Romania. Avem convingerea si feedback-ul clientilor ca realizam campanii Adwords eficiente ce aduc clienti noi si cresterea vanzarilor.

Lucram cu orice buget, indiferent de marimea lui. Comisionul nostru este de 20% din bugetul lunar alocat, atat bugetul si comisionul sunt platite in avans pentru fiecare luna in parte. Ne permitem sa oferim Calitate datorita bunei organizari si automatizari a unor parti din proces. Pentru bugete mai mari de 2500 Lei / Luna comisionul este negociabil. Suntem direct interesati de masura in care vindeti. Oferim si consultanta de imbunatatire a vanzarilor unui site.Sterge Posteaza