Sunati-ne acum:

0752 077 471

24/7

online
support chat

Cele mai bune oferte pentru petrecerea de Revelion 2013-2014

Aproape ca a sosit revelionul si oamenii deja se pregatesc si cauta intens cele mai bune oferte pentru petrecerea de Revelion 2013-2014. Una dintre cele mai apreciate locuri pentru trecerea dintre ani sunt orasele ultra-cunoscute si indragite de mai jos. Va garantam ca va fi greu sa va decideti unde.

www.eurotouringtravel.ro

BUDAPESTA

Capitala Ungarieri are toate mijloacele pentru a realiza cea mai mare petrecere a anului. Peste 250.000 de oameni se aduna in mijlocul Budapestei pentru a vedea evenimentul serii. In timp ce are loc numaratoarea inversa si bate miezul noptii, orasul erupe intr-un specatacol de lumini si artificii ce dureaza zece minute. Petrecerea continua in ziua Anului Nou cand are loc o pararada de trei ore cu dansatori, cantareti si o procesiune cu mii si mii de petrecareti.

VIENA

Cu strazile sale pline de zapada si cu pietele de Craciun transformate in targuri de Anul Nou, Viena este cu siguranta un loc incarcat de atmosfera sarbatorilor de iarna in care ti-ar placea sa-ti petreci Anul Nou. Sute de mii de oameni iau cu asalt strazile din Viena pentru a fi martori la specatacolele de artificii la targul de distractii Wiener Prater, dar si la numarul mare de gale si concerte care aduc un plus de eleganta specifica vieneza. Celebrul bal de la Palatul Hofburg, o cina pe vapor de-a lungul Dunarii sau concertul de Anul Nou al Filarmonii din Viena sunt activitati ce nu trebuiesc ratate in aceasta viata.

SYDNEY

Unul dintre orasele lumii care intra printre primele in noul an, Sydney are parte de un spectacol de lumini fantastic in ajun de Anul Nou, renumit in intreaga lume. Punctul de atractie al serii este Sydney Harbour Bridge cu doua focuri de artificii declansate de pe barje si de pe acoperis, un spectacol pirotehnic care "aprinde" Opera. Seara include si acrobatii aeriene, ceremonii cu fum ale nativilor aborigeni din stramtoarea Torres, pentru a purifica spiritele rele ale anului trecut, totul culminand cu Parada Luminii din Port, in cadrul careia o flotila de barci iluminate afiseaza o coregrafie speciala.

BERLIN

Cu mai bine de un milion de oameni care numara ultimele secunde ale anului si peste 2.000 de focuri de artificii ce "ploua" peste oras, petrecerea de Anul Nou din Berlin este, fara indoiala, evenimentul anului. Festivitatile principale includ o petrecere de strada grandioasa cu trupe live si un uluitor spectacol de lumini care a devenit o traditie de la caderea Zidului Berlinului, astazi acest eveniment-mamut fiind trasmis in direct in toate colturile lumii. Petrecerea se intinde pe doi kilometri intre Poarta Brandenburg si Coloana Victoriei, cu proiectii video, muzica live si standuri de unde te poti aproviziona cu orice, transformand istoricul oras intr-o arena de petreceri. Fie ca optati pentru etalarea miscarilor pe ringul de dans, fie ca mancati Bratwurst sau beti bere germana sau pur si simplu "adulmecati" mirosul petrecerii, "Silvester" sau Anul Nou este cu siguranta cea mai buna perioada in care va puteti afla in Berlin.

BARCELONA

Capitala distractiei din Spania, Barcelona, ofera tot ce are mai bun chiar la sfarsit. La miezul noptii, petreceri de strada au loc in Plaza Catalunya, in Las Ramblas si Plaza Reial, unde multimile canta, deschid sampanii si numara secundele de sfarsit ale anului. Chiar daca nu exista un foc de artificii oficial, anumite hoteluri private situate pe malul marii ofera un spectacol ce lumineaza cerul. Nu trebuie ratata, de asemenea, Parada celor Trei Regi, cu care alegorice pline de culoare, cu trupe ce marsaluiesc si procesiuni cu torte.