Sunati-ne acum:

0752 077 471

24/7

online
support chat

Intrebari frecvente

1. Ce metoda de promovare recomandam?

Cele mai profitabile metode de promovare online sunt Optimizarea pentru Motoare de Cautare (S.E.O.) si Campaniile Adwords. Sunt de departe cele mai profitabile pentru majoritatea tipurilor de site-uri si niselor de activitate.

Sunt totusi nise de activitate unde Facebook Ads, E-mail Marketing, Promovarea prin Advertoriale, cumpararea de Bannere, etc., sunt de dorit. Pentru aceste nise se stabileste individual solutia potrivita.

2. Cat dureaza?

Promovarea cu ajutorul Campaniilor Adwords se realizeaza cel mai rapid, de la 24 la 48 ore pentru realizarea campaniei si atragerea primilor potentiali clienti.

Promovarea prin S.E.O. dureaza cel putin o luna de la semnarea contractului sa apara primele rezultate. In medie dureaza 3 luni pentru atragerea primilor potentiali clienti pe site. Cine se gandeste sa faca S.E.O. repede se pregateste pentru Esec.

Pentru celelalte metode de promovare se face o estimare individuala.

3. Cat costa?

Pentru promovarea prin Adwords comisionul nostru pentru toate serviciile asociate (de la A la Z) este de 20% din bugetul lunar alocat. Noi recomandam bugetul minim iar clientul decide in final cat doreste sa aloce.

Pentru promovarea prin S.E.O., datorita specificului metodei de promovare, toate preturile si ofertele se fac Individual, pentru fiecare Site/Nisa de activitate/Expresii si Obiective vizate.

Cereti o oferta chiar acum!

Sfat : In promovarea online se poate investi de la zeci de lei la sute de mii de lei. De aceea, este bine sa decideti inainte de a cere oferte cat doriti sa investiti. In functie de marimea bugetului puteti opta pentru diferite strategii de atragere a clientilor.

4. Cand se plateste?

Pentru serviciul Adwords, bugetul si comisionul se livreaza in avans pentru fiecare perioada de promovare in parte (luna).

Pentru serviciul de Optimizare avem varianta de Abonament (platibil de la semnare) si varianta bazata pe performanta cu Plata la Rezultat (exceptand un mic avans la semnare).Sterge Posteaza