Sunati-ne acum:

0752 077 471

24/7

online
support chat

Nuditatea este o forma de arta

Am trecut de etapa in care consideram ca tot ceea ce tine de nuditate este tabu. Acum nuditatea este si o forma de arta. Am depasit conceptele vechi care ne tineau in frau posibilitatea de a experimenta noi si noi senzatii. Pana la urma toata viata suntem insetati de a cunoaste ceva nou; de ce partea intima ar face exceptie? Si cum a explora femininul trebuie sa fie si el un concept decent, cu o limita, masajul erotic este echilibrul intre a savura ceea ce numai o femeie poate sa iti ofere si sexualitate.

Totul incepe usor si senzual, cu miscari delicate care pentru inceput sa te transpusa in acea lume. Trupurile voastre goale se regasesc, se contopesc, se cunosc. Insa nu se rezuma doar la atat. Pentru ca tensiunea sa fie eliberata, pentru a creste senzatiile si a delecta in adevaratul sens al cuvantului totul se completeaza cu seductie, cu uleiuri speciale.

Miscarile maseuzei sunt artistice, sunt coregrafii complexe ce au in vedere ideea de a te stimula mai mult si mai multin salonul confidential-one.ro. Caci nu numai placerea carnala conteaza, nu numai avantul pentru actul in sine, nu numai atingerea. Vei invata sa respiri in numele ei, sa ii absorbi fiecare por, sa nu doresti sa inchizi ochii crezand ca visezi ci sa te consideri norocos ca o astfel de femeie, superba, este practic cea care se etaleaza pentru tine.

In mare parte barbatii sunt egoisti. Acestia isi doresc ca o femeie sa fie numai pentru ei. Insa cand vine vorba de un masaj erotic si de multiple prezente feminine lucrurile se schimba. Inseamna sa fii indraznet, sa ai curajul de a-ti testa limitele. Pentru ca delectarea vine de asemenea dintr-o multitudine de elemente, de la cadrul in sine si pana la orice detaliu care sa iti ofere acea senzatie de apartenenta, de calm si liniste mai multe prezente feminine fac ca totul sa se sporeasca instant.

In aceeasi lista de masaje erotice cu care esti invitat sa te delectezi, sa iti surprinzi simturile se regaseste si acel masaj cu frisca. Poate ca o idee clasica a jocului din dormitor, de preludiu, ceea ce poate cel putin o data ai incercat. Insa de data aceasta totul este la un alt nivel. Pentru ca tu esti cel care primeste si nu cel care se straduieste sa implineasca un vis o fantezie. Pentru ca tu esti cel invitat la visare.

Dar daca se regasesti la inceput de drum poti sa optezi ca masajul erotic sa fie o experienta ce o vei savura pas cu pas. Incepe cu un masaj erotic topless, alege daca vei dori sa simti direct pe trupul gol mangaierea maseuzei sau vei mai astepta pentru asta. Pana la urma nu pentru nimic se spune ca un masaj erotic este de fapt o terapie pentru ca inveti sa te desfasori, sa ai incredere in tine, sa te bucuri de viata intima la un alt nivel. O data cu placerea ta la fiecare masaj erotic vei invata si noi tehnici, miscari care sa te ajute ulterior.