Sunati-ne acum:

0752 077 471

24/7

online
support chat

Promovare online prin optimizare site

Optimizarea este un proces tehnic aplicat site-ului atat la exterior cat si la interior cu scopul de a mari relevanta sa pentru utilizatori dar si pentru motoarele de cautare. Aceasta relevanta crescuta este recompensata de motoare de cautare cu pozitii mai bune in paginilor lor de rezultate (deci expunere mai mare) iar de utilizatori prin rata de cumparare mai mare, timp petrecut pe site mai mult, recomandare catre prieteni si cunoscuti, etc..

Omul de afaceri din ziua de astazi trebuie sa-si optimizeze site-ul nu numai pentru a fi mai in fata in Google (desi foarte important) dar si pentru a creste vanzarile. Punct.

Pentru ca suntem orientati spre obtinerea de rezultate concrete n-o sa va rapim timpul povestindu-va toate acele detalii tehnice asociate acestui serviciu. O sa va spunem in schimb ca toate ofertele noastre de Optimizare sunt Personalizate pentru fiecare Nisa de Activitate, Site, Istoric al Site-ului, Expresii Cheie Vizate si/sau rezultate vizate expres.

Cere o oferta de seo chiar acum si mentioneaza cel putin urmatoarele detalii esentiale : ce site/domeniu doriti sa promovati, daca a mai fost optimizat, ce limita maxima de buget aveti in vedere pentru acest proiect//ce rezultate sau expresii cheie vizati. Daca aveti si alte mentiuni sunt bine primite si ajuta la construirea unei colaborari mutual avantajoase.Sterge Posteaza