Sunati-ne acum:

0752 077 471

24/7

online
support chat

Servicii

Am inceput ca o firma exclusiv de promovare prin optimizare seo si am adaugat treptat servicii care sa ajute promovarea si rezultatele ei adica vanzarea si consolidarea brandului. Toate serviciile au fost adaugate pas cu pas, fiind integrate armonios cu optimizarea si cresterea de lunga durata a unui site. Toate serviciile noastre sunt oferite afacerilor din Romania intr-un mod transparent, responsabil, intr-un mod in care rezultatele concrete sunt urmarite pas cu pas.

Ceea ce oferim noi in fapt firmelor din Romania sunt experienta si competenta noastra (ca echipa) de a lua un site necunoscut si putin apreciat si de a il transforma intr-un site care Vinde, care ajuta la intarirea Brandului. Mereu am fost concentrati pe rezultatele dorite de clientii nostri si nu pe servicii neadaptate conditiilor de piata.

Promovare online

Promovarea online necesita rabdare, atentie, competenta si implicare. Atat din partea noastra cat si a dumneavoastra.

Dupa ani de experienta relevanta in domeniu si sute de proiecte de promovare (la propriu) suntem in topul prestatorilor in domeniu.

Cei hotarati obtin frecvent ce isi doresc. Sunati acum si cereti o oferta de promovare, informati-va despre promovarea online chiar astazi!


Optimizare site

Serviciu menit sa mareasca relevanta site-ului dumneavoastra din punctul de vedere al motoarelor de cautare astfel incat dumneavoastra sa fiti gasit de potentialii clienti.

Consultanta

Desfiintam orice mit, lucrand cu date exacte, cunoscand mereu cele mai noi informatii in domeniu, punand experienta si cunostintele noastre in folosul detinatorilor de site-uri.

Campanii adwords

Adwords este sistemul de publicitate pus la dispozitie de Google pentru a promova un produs/serviciu/informatie in rezultatele sponsorizate-platite ale paginilor de rezultate Google.

Web design

Impreuna cu clientii nostri gasim cele mai bune solutii pentru realizarea site-urilor, imbinand experienta, informatiile si specificul afacerii lor cu expertiza si experienta noastra.

Gazduire site

Pentru afaceri de succes in mediul online este necesar ca serviciile de hosting sa fie profesionale, accesibile prin pret si comunicare si in continua imbunatatire.