Sunati-ne acum:

0752 077 471

24/7

online
support chat

Pastreaza-ti amintirile cu ajutorul unor tablouri decorative personalizate!

Ziua absolvirii, primul zambet al copilului si prima noapte petrecuta pe malul marii impreuna cu prietenii sunt doar cateva dintre amintirile pe care ai vrea sa le pastrezi vii cat mai mult timp. Pentru ca memoria iti poate juca feste, este important sa gasesti solutii alternative care sa iti ofere sansa de a nu uita momentele dragi. In acest sens, poti alege sa-ti personalizezi locuinta folosind tablouri cu fotografiile celor mai frumoase clipe!

Cu alte cuvinte, poti realiza tablouri digitale cu pozele de la nunta, de la botez ori din excursii, care sa-ti aminteasca in fiecare zi de acele clipe frumoase. Pentru aceasta, Tablouri-Digitale.Ro iti vine in ajutor si te ajuta sa transformi orice poza intr-o lucrare artistica. In plus, iti ofera si un discount de 10% la comenzile de minimum trei tablouri, fie ca le preferi sub forma de poster personalizat cu rama si sticla, fie ca le alegi sub forma de tablou canvas.

 

Tablouri cu colaje standard

Pentru a pastra amintirile dragi intr-un singur loc poti opta pentru tablourile cu colaje standard. Astfel, vei avea zeci de poze pe un singur tablou si, in plus, pentru a mentine cat mai vii in memorie acele momente dragi, poti cere sa fie imprimat pe spatele tabloului un mesaj sugestiv. Asadar, pe site-ul etablouri.ro poti trimite fotografiile pe care le vrei puse in colaj si ele vor fi printate ca tablou.  Mai multe informatii puteti gasi pe acest website.

 

Un avantaj al acestui tip de comanda este ca, inainte de finalizarea tabloului, vei primi o simulare digitala pe e-mail a colajului. Dupa confirmarea comenzii, vei intra in posesia tabloului dorit in maxim doua zile.

 

 

Tablouri canvas personalizate

 

Imbinarea artei digitale cu pictura straveche a dus la aparitia tabloului canvas personalizat. Astfel, fotografiile pot fi printate pe panze canvas, care se prind de un sasiu din lemn. Multumita tablourilor canvas, iti poti decora casa cu stil, personalizand-o cu ajutorul fotografiilor. Fie ca alegi poze cu peisaje, fie ca le preferi pe cele cu persoanele dragi, tablourile canvas te vor ajuta sa iti mentii vii amintirile, intr-un mod simplu, rapid si comod.

 

Tablouri personalizate

Un alt mijloc prin care iti poti decora intr-un mod inedit locuinta este prin intermediul posterelor personalizate. Pentru a crea o linie moderna si calda in casa ta, poti alege decoratiunile interioare cu postere incadrate in rame subtiri, negre, albe, aurii sau argintii.